Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа или ауди

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Сега повечето ще наскачат ,че съм анти сектант ама аз бих заложил на Мицубишито и на бензина .
    И аз така бих направил - твърдо за Галанта.

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    купи си кола която ще ти е кеф да си е краш и поддържаш. без значение алфа ли е , бмв ли е , москвич ли е.
    Ако ще включваме москвич се отказвам от галанта в полза на москвича.

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
    Отиваш някъде гледаш например а4 или 156 и в която се влюбиш и ти хареса тя ще е най-правилния избор...поне после няма да съжаляваш толкова много аз не попаднеш да позапазена кола!
    Хората не се влюбват в коли - те се влюбват в себе си.

Първоначално публикувано от zverski Покажи съобщение
    да за подръжката че е по скъпа и на трите е така ама съм преценил че мога да подържам такъв вид кола. поне това за сега не ми е проблем но ако е алфа и то май вероятноста да е алфа е почти 99% най вероятно ще е от форума а не от автосалони
    Правилно си забелязал че и трите имат скъпа поддръжка - ако искаш евтина поддържка ти трябва кола от 90та година.

А алфата ако щеш от луната да я вземеш може да има проблеми - това важи за всички коли. Затова виж дали представителя на алфа за БГ не предлага коли втора ръка с някаква гаранция.

Иначе успех с новата алфа.
    Honda CB 500
    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Ако като видиш да минава Алфа Ромео по улицата нещо трепва в теб, присвива те сърцето, усещаш слабост в коленете и ти се вие свят потърси лекар.

пп Не се сдържах
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Ако като видиш да минава Алфа Ромео по улицата нещо трепва в теб, присвива те сърцето, усещаш слабост в коленете и ти се вие свят потърси лекар.

пп Не се сдържах
        по-добре психиятар
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

Май това е колата , а и гледам че е смъкнал доста , около 5400 http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29954

code , има доста болни тук май

lord_chuldarkar , беше се изгубил тук , липсваха ми мненията ти
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
            ...

lord_chuldarkar , беше се изгубил тук , липсваха ми мненията ти
            по-добре изгубен, че като ровя из форума обикновено е свързано с проблем
            Honda CB 500
            Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
            Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
            Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от zverski Покажи съобщение
              да за подръжката че е по скъпа и на трите е така ама съм преценил че мога да подържам такъв вид кола. поне това за сега не ми е проблем но ако е алфа и то май вероятноста да е алфа е почти 99% най вероятно ще е от форума а не от автосалони
              Колега,гледам те че си мераклия а и си ми градски кажи до колко парички си способен да отделиш за алфичка,че пак се чудя дали да не продам моята и да се метна на 159
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

По темата Аудито специално А4 е много бъгава до 2000 година са проблемни за Митсубишито съм чувал добри отзиви за здравина а алфата красота интериор дизайн сичко хубаво в едно ще те гледат хората като я караш иначе не се чупи толкова зависи как я караш
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                  По темата Аудито специално А4 е много бъгава до 2000 година са проблемни за Митсубишито съм чувал добри отзиви за здравина а алфата красота интериор дизайн сичко хубаво в едно ще те гледат хората като я караш иначе не се чупи толкова зависи как я караш
                  Зависи как я е карал тоя преди тебе
                  sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                  ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                  ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                  Продавам Алфи на части!

Comment

я стига глупости. със сърцето ши купува кола. аз ку тряяше да купувам кола според сърцето си щях да зема москвич с четрито кръгли фара и да го тунинговам. отиваш караш една две сто коли и ще разбереш коя е за тебе. на мен лично алфата ми хареса защото вътре е по красива, докато другите коли вътре километражите са се едно мерцедес 190д. звука ми хареса как реве хем е дизел. и естествено вървенето. аз като е покарах и са посрах от кеф. тва не го е имало в други дизелови коли дето пробвах и за това е зех.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Аз затова още в началото казах да си вземе Ауди и да не се занимава с глупости...Човек който обича и харесва Алфа първото на което не се замисли въобще какво да си купува...А пък и той каза че му трябва кола да всекидневни нужди...Значи отговорът на въпроса ти е ясен Ауди А 4
                      Е остави човека да реши де. Той се е насочил към двете коли и е ясно , че пита за алфа щото е чул адските митове, които гласят , че няма здрава алфа и само се чупят и какво ли не...

П.П се пак има и по - предпазливи хора не като нас
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

я стига глупости. със сърцето ши купува кола. аз ку тряяше да купувам кола според сърцето си щях да зема москвич с четрито кръгли фара и да го тунинговам. ...
                        .... на мен лично алфата ми хареса защото вътре е по красива, докато другите коли вътре километражите са се едно мерцедес 190д. звука ми хареса как реве хем е дизел. и естествено вървенето. аз като е покарах и са посрах от кеф. тва не го е имало в други дизелови коли дето пробвах и за това е зех.
                        Май сам си противоречиш!!!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Май сам си противоречиш!!!
                          защо да си противореча? на сърце се зима само за хоби. алфата се зима щот е по хубава от другите коли (не говора за москвичи защото няма нищо общо).

Comment

Колега за поддръжка са горе-доло еднакви нещата. Но помисли си само като мине а4 загледждаш ли се, аз дори не ги забелязвам, а при вида на една красива добре сложена алфа (ми то като жена звучи), нз за какви двг говориш, ще поясниш ли поне, иначе съм твърдо зад дизел на алфа, ако може и 2.4 двг ще си номер едно...

остави ги тези трепети и почувстай я.. все пак това са доста *к лева,няма да даваш пари само заради сърцето си,ако беше така да съм купил диаманти нажените и кво ли не още,затова имаме глави и се различаваме от жените,да мислим и да вземаме най-доброто логично решение,иначе един колега беше прав аз като сляза от колата и се обръщам и се възхищавам и и се радвам.Нито една дадена стотинка не е напразно,като ги дам даже се радвам,викам ей това нема да скърца, или ще работи както трябва милата. Аудито е остаряла машина ако питаш мене, няма дизайн, нито излъчване, от към технически характеристики АР156 е в пъти по-добра, има си дребни болежки като вс друга, но се са фрапатни. за дизел смея да твърдя, че са мн корави машини,и бих препоръчал на всекиго, ходова част е по-добра от на аудитата, те с тез много носачи и то все алуминиеви, не мерси, това не е кола за бг, ще сменяш носачи както аз гаджета, не ти треа. Никога не съм и предполагал, че ще си купя алфа, но ето ме на и съм доволен, глезя си я, извеждам я, чистя си я, полирам си я, и ми прави кеф на душата, честно да си я гледам така милата ми прави кеф повече от секса
                            Не искам да ти казвам какво да купуваш, а ти казвам че си се насочил мн добре за тези пари, има страшни колици, гледам един колега от Варна ти е предложил, неговата е мн гледана сладураната, има и други такива, бих те помолил да пишеш към какво двг си се насочил?!
                            Има няколко страхотни екземпляра в форумът които се продават и няма да збъркаш с тях колега...успех и не се поддавай на спекулации, вземай алфата
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 09:50.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Голата и неподправена истина, никакви галанти и аудита, това е единственото логично решение-АР.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Еееей станахте по-големи католици и от Папата .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X